Kart over Europa med flagg stukket i Roma, Paris, England og Lisboa

Vil du skrive for oss?

1 kommentar
 
 

Er du skriveglad, bor i et annet europeisk land og er under 30 år? Da vil vi at du skal være med på å gjøre iEuropa til en enda bedre og mer spennende side!

Vi søker nye skribenter, som kan bidra med en artikkel hver i måneden. Med det vil vi styrke vårt fokus på hvordan det er å være ung i dagens Europa.

Målet med iEuropa er vi å vise frem Europa og de muligheten som eksisterer der på en annen måte enn hva som ellers blir gjort. Det vil vi gjøre gjennom å la unge mennesker fortelle sine historier. Det er disse historiene som gir det beste bilde av hvordan det er vokse opp og leve i dagens Europa.

Som skribent for oss står du selv fritt til å velge hva du vil skrive om, så lenge det dreier seg om din opplevelse av å bo der du bor. Det kan være alt fra små ting i din egen hverdag, til større utfordringer i samfunnet. Publiserte artikler blir honorert.

Høres dette ut som noe for deg? Kanskje du kjenner noen som passer beskrivelsen? Eller ønsker du mer informasjon? Da er det bare å kontakt på epost: post@ieuropa.no.


1 kommentar

  • Fridtjof Christensen Garmannslund sier:

    22 år, nettopp flyttet til Trondheim for å studere medisin på NTNU her. Har tidligere skrevet for Minerva (artiklene ligger på nett).

    Skriver gjerne en gang i måneden om studentliv, forskning, medisinstudiet og livet i Trondheim. Særlig medisinstudiet og forskning! Men selvfølgelig på en måte som er tilpasset prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *