Jobb

Trøndelags Europakontor søker trainee

Trøndelags Europakontor søker trainee

Trøndelags Europakontor i Brussel søker for tiden ny trainee. Dette er en spennende mulighet for deg som har en interesse for EU og ønsker praktisk erfaring fra Brussel.

Som trainee ved Trøndelags Europakontor vil du få førstehåndserfaring med hvordan det er å jobbe i Brussel. Kontoret ligger sentralt plassert i byen, kun et lite steinkast fra de mest sentrale EU-institusjonene.

Les mer om Trøndelags Europakontor her.

Jobb med aktuelle temaer
Traineen vil ha som hovedoppgave å følge energi, klima og miljø. Dette er temaer som er svært aktuelle i tiden fremover. I november og desember møtes FNs medlemsland, samt EU, i Paris for å forhandle om en ny global klimaavtale. Her spiller unionen en sentral rolle. Utkommet av konferansen vil være viktig i lag tid fremover.

I tillegg har EU startet arbeidet med opprettelsen av en energiunion, noe som også vil få store betydninger for Norge. Så det vil nok være nok av spennende oppgaver å sette fingrene i.

Traineene får et stipend på 1100 euro, i tillegg blir boligleie dekket av kontoret. Søknadsfrist er søndag 18. oktober og oppstart er i januar neste år. Her finner du mer informasjon om stillingen.

Share this post

About the author

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *