Europa, utenlandsstudier, flytte

Prøv lykken med Google

1 kommentar
 
 

Har du lyst til å dra på ferie i sommer, men er fremdeles usikker på hvor? Fortvil ikke, Google har løsningen på også dette problemet.

Føler du at du har gått tom for ideer når det kommer til reisedestinasjoner? Denne uken lanserte Google det perfekte verktøyet for deg. På Google Flight kan du nå la tilfeldigheten avgjøre hvor turen skal gå.

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn når du skal reise, hvor du reiser fra og hvor mye du er villig til å betale for flybillettene. Trykk på «Utvid kartet» og deretter «Jeg prøver lykken». Google finner da en destinasjon som passer med det du har fylt inn. Er du ikke helt fornøyd med det første forslaget er det bare å prøve igjen.

På denne måten kan du ende opp med å reise til et sted du aldri hadde forstilt deg at du ville ha dratt. Du kan få en positiv overraskelse og oppdage et  helt nytt sted. Kanskje ender du opp i Firenze i Italia, eller muligens Tallin i Estland. Her er det tilfeldighetene som bestemmer.

Er du ikke fult så spontan kan du fremdeles bruke kartet på Google Flight til inspirasjon når du skal bestille din neste reise. Her får du nemlig oversikt over alle destinasjonene som passer med det du har fylt inn, og god informasjon om hva de ulike stedene har å tilby.

http://www.youtube.com/watch?v=-hffP2vr1Jk

 


1 kommentar

  • Min kjæreste og jeg skal oppleve hjertet til verden i Vietnam og India. Vi har lyst å oppleve litt utenfor vår egen lille boble og berkke oss med fred.
    Vi reiser nå på søndag den 4 feb. Om ikke annet, så er det verdt å spre noen gode vibes på det, det skal bli vakkert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *