Velkommen!

0 kommentarer
 
 

Velkommen til  iEuropa.no. Dette er en plattform for kunnskap og kommunikasjon om Europa, for unge og andre europainteresserte.

iEuropa.no skal du finne godt og engasjerende stoff om hvordan det er å leve i Europa i dag. – Vi skal sette fokus på alt det spennende som skjer i Europa, men som andre medier kanskje ikke dekker, sier ungdomsredaktør Peter Brandstrup.

Sakene du kan lese på iEuropa vil i hovedsak falle inn under kategoriene studier, kultur og reise og jobb. Disse sakene skal være faktabaserte, aktuelle og ha nytteverdi for deg som leser.

I tillegg har siden har en godt utviklet kunnskapsbank. Her vil du finne informasjon om hvordan EU fungerer og hva som er EUs politikkområder. Europeisk historie og Norge i Europa er også dekket i kunnskapsbanken.

iEuropa skal også være en levende side, der lesernes stemmer blir hørt. Alle er velkomne til å bidra i vårt forum. Her kan du som bruker siden komme med dine meninger om smått og stort, delta i diskusjoner eller dele dine egne erfaringer.

Du kan følge iEuropa på Facebook, Instagram og Twitter!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *